Emotionele problemen

Matrixmethode helpt je om het zelf op te lossen

 

Heb je problemen en wil je daar niet over praten, maar wil je wel van dat nare gevoel af? Heb je geen zin om je hele verhaal (weer) te vertellen? Zit je hoofd vol doordat  je problemen het enige is waar je aan kunt denken?

Het zou handig zijn als je een gebruiksaanwijzing zou hebben om die problemen op te lossen. De Matrixmethode biedt je zo’n handvat. Je leert hoe je je eigen problemen kunt oplossen. Het handige is dat de Matrixmethode niets van je hoeft te weten. Je hoeft echt niets te vertellen.

Het enige wat de coach vraagt, is wat het met je doet. Dat gaan we dan samen oplossen. Kort en krachtig de ‘knop’ omzetten van het plaatje, het geluid, het gevoel of de gedachte die je bij jouw hulpvraag ervaart.

Jouw fantasie is daarbij belangrijk. Je hebt natuurlijk niet echt een knop, geen steen in je maag, geen stem in je hoofd, geen beeld wat op je netvlies staat… maar je ervaart het wel. Dat gaan we samen aanpakken. Jij weet immers jouw plaatje, jouw geluid, jouw gevoel of jouw gedachte als je aan dat ‘gedoe’ denkt. Niemand kan dat voor jou oplossen. De kracht is juist dat je dat zelf gaat doen. Het opruimen van jouw hoofd, handiger leren hoe te leren en mentale problemen leren oplossen, dat doen we samen. Het is heel simpel en na de coaching kun je het zelf. 

 

KOSTEN

€ 75,- incl. BTW per uur.

Soms is 1 uur voldoende om emotionele problemen zelf op te kunnen lossen. In de meeste gevallen kost het
3 coachings uren om tot het gewenste resultaat te komen. 
In enkele gevallen neemt het meer tijd.

Bij de intake wordt er altijd vooraf een inschatting gemaakt hoeveel coachingsuren er nodig zijn. Een intakegesprek kost 

€45,- incl. BTW