Volle hoofden

Schoonmaakhulp voor je hoofd

 

 Zit jouw hoofd wel eens zo vol dat je het gevoel hebt dat er niets meer bij kan? Dat je alles vergeet, zelfs wat je net hebt geleerd? Dat er nog zo veel dingen gedaan moeten worden dat je niet meer weet waar je moet beginnen?

De Matrixcoach ontdekt samen met jou jouw manier van leren. Dat kan met een tekening die jij maakt, van hoe jouw hoofd werkt. Of je vertelt het gewoon. Waar staat taal, waar staat rekenen? Is jouw hoofd opgeruimd of is het rommelig en staat alles door elkaar?

Samen gaan we het opruimen door voor alle vakken een handige plaats te maken. Jij bedenkt wat je ervoor gaat maken en of je het binnen of buiten je hoofd wilt plaatsen. Daar ga je alles netjes in zetten zodat je het weer terug kunt vinden wanneer jij het nodig hebt.

We beginnen altijd met het alfabet, het honderdveld, de tafels, dagen van de week, maanden van het jaar. Ook leren we jou hoe je foute woorden kunt vervangen door nieuwe woorden. Het werkt alleen als je het ook echt blijft gebruiken op de manier die je zelf bedacht hebt.

 

Volle hoofden

KOSTEN

€ 75,- incl. BTW per uur.

Soms is 1 uur voldoende om een hoofd op
te ruimen. In de meeste gevallen kost het
3 coachings uren om tot het gewenste resultaat te komen. In enkele gevallen neemt het meer tijd.

Bij de intake wordt er altijd vooraf een inschatting gemaakt hoeveel coachingsuren er nodig zijn. Een intakegesprek kost

€ 45,- incl. BTW